miércoles, 11 de junio de 2014

Magdalenes de xocolata i melmelada

INGREDIENTS:

- 3 OUS
- 1 IOGURT NATURAL
- 1 MIDA DE IOGURT D'OLI
- 2 MIDES DE IOGURT DE SUCRE
- 3 MIDES DE IOGURT DE FARINA
- 1 SOBRE LLEVAT
- CACAO EN POLS

PER DECORAR:

- CREMA DE CACAO
- MELMELADA
- LACASITOS

ELABORACIÓ:

Es munten les clares dels ous a punt de neu. Es barregen tots els ingredients excepte el cacao en pols. 

Punt de neu: 

Batre enèrgicament les clares fins a aconseguir el color blanc i una textura esponjosa semblant a la nata muntada.

Es separa la massa en dues parts i en una afegim cacao en pols. Enmotllem i  fiquem al forn a 200 graus durant 20 minuts.



                               







Cobrim les magdalenes de xocolata amb crema de cacao i les blanques amb melmelada. Guarnim amb un lacasito.






No hay comentarios:

Publicar un comentario