viernes, 6 de junio de 2014

PA DE NOUS DE COLORS


 Ingredients:

• 500 gr de farina
• 10 gr de sal
• 10 gr de llevat de forner
• 1/2 l d'aigua
• ou batut
• 2 grapats de nous
• Colorant alimentari

Elaboració:

En un bol, tira la farina, la sal i barreja bé. En el centre fes un forat i afegeix el llevat esmicolat. Afegeix l'aigua, en la qual hauràs afegit el colorant,  a poc a poc, pastant amb les mans fins a aconseguir una bona massa. Passa la massa a la taula i continua pastant, estirant i recollint fins a aconseguir una massa uniforme.













Peles les nous i introdueix-les en la massa. Continua pastant, ara amb més força. Trosseja la massa i dóna-li forma de panet. 
Col·loca'ls en una font de forn, prèviament coberta amb paper de forn. Dóna'ls uns talls superficials i transversals amb un ganivet ben afilat i deixa'ls fermentar fins que dupliquin el seu volum.












Unta'ls amb ou batut i forneja’ls a 170-180ºC durant 15 o 20 minuts. 














No hay comentarios:

Publicar un comentario